tisdag, maj 20, 2008

I LOVE! VITALIC



Den sjunde juni gästar Vitalic I LOVE! Förutom en rad megahits kommer han att bjuda på det bästa klubbmusiken levererar idag. Med andra ord, ett dynamiskt dansgolv med mycket känsla och kärlek. Fransk techno när den är på topp!

Vitalic, eller Pascal Arbez, är mannen från Dijon i Frankrike eller pojken med guldbyxorna. Han har släppt en rad skivor, den första OK Cowboy som kom 2005, för att sen få följe av V Live och Résumé. Vitalic har även hunnit arbeta sig igenom diverse singlar och EP:s som Poney EP, To L'An-fer From Chicago och Bells för att nämna några. Han har även en rad remixar i sin portfolio som "1982" av Miss Kittin & The Hacker, Cish Cash", av Basement Jaxx och "Technologic"av Daft Punk.

Det var efter ha blivit bra vän med Michel Amato, även känd som The Hacker, som karriären tog fart. The Hacker föreslog att han skulle skicka sina låtar till DJ Hell, vilket han gjorde. International DeeJay Gigolo Records, släppte Poney EP 2001, som blev en megasuccé kort efter släppet. Framför allt med "La Rock 01", skapade Vitalic ett anthem för sommaren 2001.

I baren har vi bjudit in Full Clips residents för att vända upp och ner med det bästa och mest maxade från hiphop-scenen. Full Clips koncept bygger på DJ:s, liveakter och att blanda nya och gamla grejer. De beskriver sig själva som en mix mellan The Rumbles Boombox och jammen i filmen Wildstyle. Full Clip är ettårig, månatlig hip-hop klubb med DJ:s och liveakter. Bland bokningarna syns: DJ Confuze (GBG), Lorentz & M.Sakarias (STHLM), Lucy Love & Yo Akim (DK), Blackfist (STHLM), Gisli & DJs Nut & Talkback (DK) mfl.

Sanna Åkesson "San-one" är programledare på Radio AFs hip-hop program Notion Blend som sänds varje torsdagskväll. Sanna DJ:ar regelbundet i Lund på bland annat Ariman och olika nationer. Hon har även spelat en hel del i Köpenhamn på ställen som Vega och Cinemateket.

Caroline Elmqvist "BabyDoll" har kört barklubben Hy-Phy! på Volym och har spelat på en massa ställen i Malmö så som på The Rumble, Freakz, Festen! etc.