fredag, januari 26, 2007

I LOVE! - ah, wilderness



Fredagskväll i Majorna. Göteborg ligger värdigt under mig. Denna stad bara växer och blir lite bättre, lite vackrare för varje besök. Som att vi blir lite mer förtroliga med varandra. Lite kärare.
Lars sover som ett barn. Jag vevade omkring i jakt efer en vinöppnare men inte ens mitt slammer kunde väcka honom. Inte en mobil. Kanske en jordbävning. Så nu socialiserar jag och Masi sjäv, men hej it´s ok. Planen är middag och Masi, någon fest i Uppåtframåt-tältet på Järntorget sen The Eye-festen på Nef. Alltså den bästa av kvällar! Och imorgon blir det filmfestival dagen lång.
Ni i Malmö borde gå på Oh, Baby ikväll. Ta på er något ryskt och dansa med raraste killarna i stan, Jonas och Oskar. Fram tills jag träffade dem var jag fortfarande lite rädd för rakade killar med pösiga byxor som gillade musik där de sa fuck- inideåkomma. Haha! Nu vill man ju bara ha mer!

Nästa I LOVE! ( läs kärleksklubben) den 16:e feb är spikat och bokat och vi längtar efter att få gå bananas med de bästa klubbkidsen eva! NI ÄR FAB! NI ÄR BÄST- INGEN PROTEST!

Kyss/ e