lördag, januari 20, 2007

I LOVE! 2nite

Någon kommer att bryta ett ben ikväll i skrik och panik. Men först kvinnogemenskap hos Margret med fyra fantastiska över vin och frukt. Just love em. Är sjukt nyfiken på vad jag sa till Caroline efter förra I LOVE, säkert något hejdlöst skamligt. Hsh, vi ska ha tjejtåg, tjejdans och tjejmingel.

Ses i svängen, love e

8 Comments:

Anonymous Anonym said...

tja!
lät ju inget vidare det där. vi på smålands har dock ambitionen att rulla igång lund igen och tar gärna er hjälp med detta framöver om ni vågar er dit igen. maila ett telefonnummer till vibrator@smalands.org så kan vi väl snackas vid om det!

5:53 em  
Anonymous Anonym said...

Haha, det var stränga ord. Om det hjälper så var det åtminstone nära att vi bröt lite fötter (fast det var när den åkte in i ett cykelhjul). Hursomhelst så var ni sweeta, jag hade roligt och Blekingska var tråkigt. Allt är med andra ord som det ska!

/Rasmus

7:44 em  
Anonymous Anonym said...

Ni är ju de äckligaste elitisterna ipå bra länge. Är ni så mycket bättre? Är ni så mycket finare? är ni så mycket smartare? är ni så mycket mer värda?

Vakna upp och käka ett knippe ödmjukhet och mänsklighet. Hoppas ni aldrig får spela er musik för folk som vill ha roligt igen. Fördömande kräk! Din mamma skäms!

9:18 em  
Blogger M said...

Hej och hå, vi är bara bittra och eländiga gubbar.

3:13 em  
Anonymous Anonym said...

och vi är inte elitister. vi har bara cynisk humor. vi älskar att spela, vi älskar alla våra besökare och gäster. vi är en kärleksklubb! vi älskar allt som är bananas, typ att klä ut sig till ryss och dansa på vingliga ben i tjejtåg. kom på nästa I LOVE så bjuder vi dig på öl. puss!

7:47 em  
Blogger M said...

Bästa arga läsare! Kanske var det med en smula ironi det inlägget skrevs. Det läsas och skrattas åt, för det var bara ett lumpet skämt. Kanske för att folk ska börja reflektera över sin egen ödmjukhet emot de som spelar skivor. Uppenbarligen har du aldrig varit tjej och spelat skivor, det är ofta som att få en känga i skallen. Jag gillar Blekingska och jag gillar indie. Och alla var fina och rara, fo ril. Vi har alla dansat med såriga armar till Morrissey. Därför tog jag även mig frihet att driva med det. Tråkigt att det inte framgick, att du blev så arg. Det var inte min avsikt att vara så hård och fördömande. Jag tänkte att ingen KAN ta detta på allvar. Ber om ursäkt. LOVE E

7:54 em  
Anonymous Anonym said...

bara för att man är tjej har man ingen självskriven rätt att fördöma, förnedra och smutskasta människor. Det är väl inte så synd om er att ni måste hata andra för att må bra själva.

Ursäkten är välkommen men förklaringen hopplös. Luktar unket... fredrik reinfeldt stylee.

12:58 em  
Anonymous Anonym said...

Men läs inlägget igen. Det var ett skämt, även som jag skrev ett lumpet sådant, men dock ett skämt. Människor tenderar att driva med de minoriteter/subkulturer osv ( i detta fall skev indie) som de själva tillhör/tillhört även om det är en låg nivå att skämta på. Det var med stor självdistans (något jag tog förgivet att vuxna människor har)som jag skrev inlägget där jag mer syftade på en förgången tid. Verkligen inte för att må bättre själv eller för vi hatar någon. Jag tycker att en ursäkt är god nog för att gå vidare med livet och inte ytterligare veva omkring om brist på ödmjukhet osv. Att du tycker att det luktar Rienfeldt får stå för dig. Att be om ursäkt är ödmjukt nock för mig. Och om du VILL missförstå mig är upp till dig. Jag har böjt mig för ditt ord och sagt mitt. Vänligen E

11:21 em  

Skicka en kommentar

<< Home