måndag, mars 19, 2007

I LOVE!- Troppan


Vaknade upp med stukad fot idag och insåg att det varit helg.
Fredags började med pajbak och ballongblås. Kalle och Daniel, våra eminenta gäster dök upp som en skänk från ovan och hjälpte till. Grönis lika så. Tre vuxna män i ett hav av metallic rosa, guld och lila. Får svåra begär av tanken.
Sen drack vi drinkar och pratade om klubb och kids. Alltså inte klubbkids utan klubb och kids. Mest om Kalles kid Hanna. Alla var ab fab i Troppanutstyrsel. Själv kände jag mig mest som en gayikon i sjömansskjorta, only och guldtights. Gayicon rules! Alla fantastiska gäster var supersassy i sjömanskläder, scarfs och tennisskjorts. Me wanna die. Av lycka. Kalle och Daniel fullkomligt välte stället med bombastisk house för klubbkids. Maria avslutade kvällen med Backstreet boys. TOTAL LYCKA. Sen kröp vi till Slottet och somnade med ett flin.
I lördags blev det brunch på Metro och oversizeshopping. Tog skvallret med Amanda över öl på Retro sen Ada. Hon är så all about deluxe. Tyska poptjejer i technoexil rocks! Dansade oavbrutet efter massor av Whiskeysour i nya glansiga oversizetröjor.

Vaknade två. Älskade livet. Åt middag på slottet, såg rom kom. Fick det finaste samtalet någonsin. Gick hem och lyssnade på The Actor. Världens bästa tryckare. Ska sjunga den för min framtida man. Med handen på hjärtat: I´m not an actor, I´m not a star and I don´t even have my own car. But I´m hoping soo much that you will stay, that you will love me anyway.