söndag, februari 18, 2007

I LOVE!- the sheets, the moans, your sweet braids

I just wan't you to pop!

Fredagen var tonårsuppror i form av The Touch, knytna nävar och djungelvrål. Sagolikt! Guldkedjor och nördbrillor trängdes med scarfpojkar och giriga kvinnor i lyxförpackning för att få dansa med sin baby eller vinna på lyckohjulet.
Tessan var en darling i sin guldiga body och spelade vackert med pastor revK.
Minneslucka nr. 1 var dock att jag vurpat i DJ-båset med alla skivor men bara rest mig och fortsatt rakt fram med ett flin. Maria debuterade som primadonna på ett bord med kameran i högsta hugg.

Gårdagen var inte fullt lika hysterisk. Inte lika teen. Inte lika sextrakassera. Inte lika galen fylla. Men ändå en eminent kväll. Danskar är ju välbehövda i denna ankdamm. Dock uppskattade jag inte dancehallen. Gasolina är inte min bästa låt. Notis: Danskar är väldigt bra på att dricka sprit.

Bubblare: 1.Heldag i matens tecken med Cecilia. Först brunch sen middag på Mrs Brown. 2. Bio - Darling. Blev rörd och lycklig. 3. Fibes! Alltid Fibes på söndagar. Fibes och msn-skvaller med Mags. Tema: Romantik. Vi ska skola er i romantik, det sexigaste som finns. Klassiskt = sant! Gift er aldrig med någon som inte vill hålla handen.
Kyss E

1 Comments:

Blogger Macks said...

Fibes ÅH FIBES!

11:55 em  

Skicka en kommentar

<< Home